Amb aquest blog ALCAIB podrà mantenir-se més viu que mai gràcies a la participació dels seus socis i socíes. No dubtis en penjar tota la informació que consideris important per ALCAIB en relació a cursos, xerrades, notícies i altres comentaris.

NOTA IMPORTANT: ALCAIB no es fa responsable dels comentaris dels socis/es

dimarts, 17 de maig de 2011

Programa Joves Cooperants

L'Institut de la Joventut (INJUVE), amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació Estatal (INEM) i de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per el desenvolupament (AECID), posa en marxa la XXII Edició del Programa Joves Cooperants, corresponent a l'any 2011.

Els requisits per participar en aquest programa són:
- Tenir la nacionalitat espanyola o estar residint legalment a Espanya.
- No haver complit els 30 anys abans de l'1 d'octubre de 2011 (data inicial del contracte).
- Estar inscrit en les oficines dels serveis públics d'ocupació (estatal o de les comunitats autònomes) com a demandants d'ocupació, o per a millora d'ocupació.
- En determinats casos, experiència professional o formació específica en relació a les tasques a desenvolupar en el projecte.
- Interès i motivació en la cooperació al densenvolupament.
- No haver participat en la fase pràctica desenvolupada en els països de destinació d'edicions anteriors d'aquest programa.
- Estar en possesió de les següents titulacions:

Llicenciatures: CC. Ambientals entre altres

El nombre de projectes en aquesta edició és de 75, distribuïts en els següents països (sent un total de 33): Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Equador, El Salvador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, República Dominicana, Uruguai, Veneçuela, Angola, Algèria, Bangla Desh, Cap Verd, Cambodja, Filipines, Guinea Equatorial, Marroc, Moçambic, Namíbia, Níger, Senegal, Timor Oriental, Tunísia i Vietnam.

Per veure més informació sobre aquesta convocatòria anar al següent enllaç: http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?lang=ca&mkey=M10011509503311893878&cont=15949&stat=no&tipo=alfa
(mirar on posa Novetats; joves cooperants 2011).
Els interessats poden presentar la documentació a la seva Oficina SOIB abans de dia 27 de maig de 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada