Amb aquest blog ALCAIB podrà mantenir-se més viu que mai gràcies a la participació dels seus socis i socíes. No dubtis en penjar tota la informació que consideris important per ALCAIB en relació a cursos, xerrades, notícies i altres comentaris.

NOTA IMPORTANT: ALCAIB no es fa responsable dels comentaris dels socis/es

dimecres, 27 de juliol de 2011

La Plataforma per la Reducció de Residus es reuneix amb el Consell de Mallorca


Representants de la Plataforma per la Reducció de Residus de Mallorca (PRRM) es va reunir el passat 21 de juliol amb la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler, i el director insular de Residus, Antoni Serra del Consell de Mallorca. La plataforma està integrada pel GOB, la associació Amics de la Terra, Greenpeace, la Fundació Deixalles, l'Associació de Llicenciats i Estudiants en Ciències Ambientals de les Illes Balears (Alcaib) i la Fundació Catalana de Prevenció de Residus i s'ha constituït amb la finalitat de tractar la viabilitat de la implantació del Sistema de Dipòsit, Devolució i Retorn (SDDR) d’envasos a l’illa. A la reunió hi varen assistir Margalida Ramis, portaveu del GOB; Roser Badia responsable de l’associació Amics de la Terra i membre d'ALCAIB; i Rosa Garcia, gerent de la Fundació Catalana per la Prevenció de Residus.
Els representants de la institució insular, encarregats de la gestió de residus urbans de l'illa varen mostrar la seva predisposició per col·laborar en l'elaboració d’un estudi de dades que estableixi la viabilitat d’aquest nou sistema, que ja s’utilitza a diversos països d’Europa com Alemanya i Noruega.

Imatge: Consell de Mallorca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada