Amb aquest blog ALCAIB podrà mantenir-se més viu que mai gràcies a la participació dels seus socis i socíes. No dubtis en penjar tota la informació que consideris important per ALCAIB en relació a cursos, xerrades, notícies i altres comentaris.

NOTA IMPORTANT: ALCAIB no es fa responsable dels comentaris dels socis/es

dijous, 28 d’abril del 2011

III Fira d'empreses ecològiques a Manacor

Aquesta Fira es fruït d’una proposta ciutadana feta al Fòrum Ciutadà de l’Agenda Local 21, on és demanava la realització d’una fira de temàtica mediambiental al nucli de Manacor.
Enguany, els ciutadans que visitin la Fira es trobaran empreses i entitats que exposaran diferents tipus de productes ecològics o respectuosos amb el medi ambient: energies renovables, materials de bioconstrucció, estufes de llenya, comerç just, roba i productes ecològics, fruites i verdures ecològiques, teràpies naturals, etc. Aquesta setmana encara estam concretant les empreses que participaran en aquest esdeveniment. En aquesta fira, com a novedat, també hi haurà vàries empreses que exposaran alguns vehicles elèctrics (motocicletes, bicicletes, patinets, etc.). Enguany també hi haurà diferents jocs i tallers didàctics per a nins i nines relacionats amb el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada